Hvis man ikke er uddannet i økonomi, kan det være lidt af en jungle at finde en revisor til sin virksomhed. Især hvis man både gerne vil have service i topklasse og en god pris. Der er dog håb forude.

Hjemmesiden http://juf.dk/ formidler kontakten mellem virksomheder og privatpersoner og sørger for, at der er et match imellem advokatens ekspertise og kundens behov. Det sparer dig for en masse hovedpine med at forsøge at orientere dig på internettet. Der findes nemlig rigtig mange advokater og revisorer, og det kan være svært at holde styr på de forskellige tilbud og priser. Det ender ofte med skønne spildte kræfter.

Hvad er en revisor?

En revisor er en person, der har til opgave at revidere og kontrollere virksomheders regnskaber. Under denne overskrift er der dog flere underopgaver.

En revisor kan hjælpe med specifikke opgaver såsom køb og salg. Derudover har revisorer til opgave at foretage revision af virksomheders regnskaber og skrive en udtalelse, der giver et retvisende billede af økonomien i virksomheden. Og endelig kan en revisor have til opgave at rådgive virksomheden, så den er i stand til at træffe de bedste og mest fordelagtige økonomiske beslutninger.

For mere information om revisorer, klik her: https://www.amino.dk/ordbog/hvad-er-en-revisor.aspx

Hvornår har du brug for en revisor?

Som selvstændig eller lille virksomhed er der uendeligt mange ting at sætte sig ind i, og det kan være svært at holde tungen lige i munden.

Som lille virksomhed er det derfor essentielt, at man lærer at genkende, hvornår det giver mening, at man selv udfører en opgave, og hvornår man er bedre tjent med at uddelegere den til en professionel.

Revision af virksomhedens regnskaber vil ofte høre til den sidstnævnte kategori.