At have en hjemmeside er noget der kræver en del viden. Det kan godt være nemt nok at lave en hjemmeside og få nogle mennesker ind på hjemmesiden, men hvis det skal være en større hjemmeside, med bedre placering i google osv. Så kan det godt blive meget sværere. Dette er noget der kræver meget fra mennesker af, men heldigvis er der noget der hedder Css minimering.

Hvad er Css minimering?

Dette er noget mange mennesker desværre overser når de laver en hjemmeside. Dette vil dog være med til at få din hjemmeside til at blive placeret højere på google, men også generelt blive hurtigere. CSS er nemlig et kodningssprog hvori man skriver koder til alt det visuelle på ens hjemmeside. Dette er altså det som de fleste mennesker vil se mest af når de åbner din hjemmeside.

Uden CSS ville du have en blank hvid side. Det kan dog godt være meget krævende af en servere at skulle processorer alle de ting der skal ske i løbet af meget få millisekunder. Det er her Css minimering kommer ind og bliver godt. Her kan man nemlig sørge for at man får en meget hurtigere hjemmeside. Hvordan det fungere er meget indviklet og kan være meget forvirrende, det er derfor godt der er nogle der har lagt mange kræfter i at lære det, og gerne vil hjælpe en med det. Disse hjemmesider findes ved at lave en google søgning. Med andre og mere enkle ord vil dette være med til at gøre din hjemmeside hurtigere. Siden 2010 brugte google en hjemmesides hastighed til at finde ud af hvor langt oppe i søgefeltet det skal være. Derfor er det lige så vigtigt at have en hurtig hjemmeside, som at have en rigtig god SEO.

Hvad kan CSS minimering mere?

At gøre din hjemmeside hurtigere er som sagt en meget vigtig ting. Når den er hurtig og fungerer godt på din computer, så er det vel fint ikke?

Dette er ikke helt rigtigt. Mange mennesker i dag bruger nemlig deres mobil til at kigge på hjemmesider. Det er meget sandsynligt at man vil have over 50% af alle ens seer/kunder via en mobil telefon. En telefon kræver lidt mere for at køre en hjemmeside, det vil sige at hvis din hjemmeside er lidt langsom på din computer, så vil den være meget langsomt på din telefon. Dette er endnu en god grund til at lave en Css minimering på alle enheder.

At sørge for ens hjemmeside virker på både en computer, telefon, tablet og alle andre enheder der er, er lige så vigtigt som at have en hjemmeside hvor man kan læse hvad der står på hjemmesiden. Derfor burde man kigge mere på Css minimering.