Alle virksomheder har mulighed for at blive reklamebeskyttet. Ligesom det er muligt for alle private personer at få et ”Reklamer, nej tak” skilt på deres postkasse, kan din virksomhed altså få reklamebeskyttelse, hvis du ikke har lyst til at modtage reklamer.

Reklamebeskyttelse gør det blandt andet ulovligt at dele eller videresælge dine oplysninger til en tredjepart, som oftest er en velanvendt måde for telesælgere at få fat i virksomheder på. Det slipper du for at være en del af fremover med en reklamebeskyttelse.

 

Worldbiz Unlimited Cloud Wizard S.M.B.A. blev reklamebeskyttet i 2020 og kontaktes nu sjældent af ivrige telefonsælgere og postkassen forbliver ret tom – og som en del af samme virksomhed, så er Pressemeddelelse.dk også automatisk beskyttet mod reklamer. Dette gør sig også gældende for ServiceNews.dk som henvender sig til hele servicebranchen.

Er det nemt at blive reklamebeskyttet?

Ja, det er super nemt at få din virksomhed beskyttet mod reklamer. Alle virksomhedsejere kan nemt gøre det ved at klikke sig ind på sin profil på Virk.dk. Det er derinde, du styrer alle offentlige administrative opgaver omkring din virksomhed.

 

Det er også her, virksomhedsregistret skaffer oplysninger omkring din virksomhed. Så når du har tjekket af i boksen for reklamebeskyttelse, vil det stå i registret, at du ikke længere er interesseret i at modtage reklamer. Det tager ikke meget mere end bare lige et øjeblik, og så er det altså ordnet.

Hvor lang tid går der før det er aktiveret?

Lige så snart du har tjekket af i den ene boks, vil det blive aktiveret med det samme. Du skal ikke være bange for, at du i flere måneder endnu skal kæmpe med sælgere i røret eller reklamer i din postkasse. Når du har opdateret dine oplysninger på hjemmesiden, vil det være registreret med det samme.

 

Og du skal heller ikke være bekymret for, at det kommer til at koste dig noget, da det er gratis at sætte reklamebeskyttelse på sin virksomhed. Der er ingen gebyr eller øvrige udgifter forbundet med at gøre det, så der er intet, der står i vejen for, at du kan gøre det med det samme, hvis du er træt af tilbud og kampagner, der ryger i din retning, uden at du har bedt om det.

Slipper jeg for alle reklamer med reklamebeskyttelse?

Det er svært at sige, at du med 100% sikkerhed vil slippe for alle reklamer. Der kan stadig ryge en reklame eller to i din retning, men 99,9% af alle reklamer vil du fremover slippe for, med mindre du selv har givet samtykke til at ville modtage reklamer fra et firma.

 

Så hvad venter du på? Er du træt af reklamer, er det bare med at få det ordnet nu, så du i morgen ikke længere skal kæmpe med den hovedpine.