Derfor kan det være en rigtig god investering at bruge panserglas til iPhone, for netop at undgå den irritation og de omkostninger der kommer ved at skulle udskifte skærmen hvis den går i stykker.

 

Sagen er den, at en mobiltelefon hurtigt bliver udsat for stød og slag, også selv om du passer rigtig godt på den, så vil der altid komme en situation hvor du får tabt den, enten ud af lommen, eller ved at du bare i et tilfælde af kådhed kommer til at smide den fra dig.

 

Du kan godt have en holdning om at du ikke vil bruge ekstra penge til starte med, fordi du gerne vil have så god en mobiltelefon som muligt for dine penge, men helt ærligt, er det ikke bedre at beskytte den telefon du har, frem for at opnå den ærgrelse der er i at have en endnu dyrere telefon der ikke virker første gang den bliver tabt?

En billig beskyttelse du ikke vil fortryde

Panserglas er objektivt vurderet en billig forsikring for et dyrt aktiv, som din iPhone må siges at være, selv om du måske har en lidt ældre model, så har den trods alt kostet en del penge.

 

Og hvis det skulle ske at du kom til at tabe telefonen alligevel, eller på anden måde er hård ved den, så er det kun i værste fald beskyttelsen der går i stykker, og dermed kun den der skal erstattes, og du kan hurtigt og billigt komme videre.

 

Hvis der skal sættes tal på udgiften, så kan en reparation hurtigt koste 3-4 gange så meget som panserglas, og hvis skaden er gået ud over kameraet også, så bliver det endnu dyrere for dig.

Det kan godt betale sig at få det monteret af en professionel

Du kan godt vælge selv at montere din beskyttelse, men der kan godt være et par faldgruber ved det, fordi det kan være svært at montere selv så du undgår at det bliver skævt sat på, eller at der kommer luftbobler under, så vælg at få det monteret af en der virkelig kan sit kram.

 

Men derfra er der kun fordele ved det, i og med at det beskytter hele skærmen, så det beskytter ikke bare mod skader, men også mod de brugstegn der kommer ved almindelig daglig brug.

Panserglas er så tyndt at du ikke mærker det i brug, og påvirker derfor ikke din brug af mobiltelefonen, såfremt det er korrekt monteret.

 

Det er en holdbar beskyttelse, der i sig selv holder forholdsvis længe og nemt kan skiftes, så du kan fortsætte med at beskytte din telefon.

 

Der findes flere former for panserglas, der er de traditionelle, der virker som et ekstra beskyttende lag, men der er også en nyere form for beskyttelse der går under navnet Nanoglas, som ikke er en form for glas, men i stedet er en væske der skal påføres, og som så skal fordeles jævnt for at virke efter hensigten, hvilket også gør at det igen er en god idé at du vælger en professionel til at lave.