Hvis du ejer en virksomhed, skal du sørge for, at dine medarbejdere har de rette arbejdsvilkår, så de kan udføre deres job bedst muligt. Det gør du blandt andet ved at sørge for, at de har rent og komfortabelt arbejdstøj tilgængeligt.

Af den grund er der også mange gode grunde til at vælge et erfarent og kompetent vaskeri som din samarbejdspartner. Det giver dig ikke alene mulighed for altid at have rent arbejdstøj til dine medarbejdere. Nogle vaskerier kan også hjælpe dig med alt fra udlejning af arbejdstøjet til opbevaring af samme. Derfor bør du altid være kræsen, når du skal udvælge et vaskeri. Læs mere om, hvilke overvejelser du bør gøre dig inden i det følgende.

Det kan et vaskeri gøre for dig

Som nævnt kan et vaskeri ofte meget mere end ”blot” vaske tøj. For eksempel kan vaskeriet i mange tilfælde også hjælpe dig med følgende:

  • Opbevaring af arbejdstøjet

  • Administreringen af arbejdstøjet

  • Reparationen af arbejdstøjet

  • Udlejning af arbejdstøj

Derfor har du ofte også mulighed for at få lavet en skræddersyet totalløsning, hvor din virksomheds behov for arbejdstøj bliver imødegået. Her kan både udlejning og vask af arbejdstøj være inkluderet. Det vil uden tvivl reducere dit administrative ansvar som virksomhedsejer.

Find et firma, der er vaskespecialister

Selvom et vaskeri også kan hjælpe dig med så meget andet, er det naturligvis vigtigst, at de kan vaske dit tøj grundigt. Af den grund bør du helt klart også prioritere at finde et vaskeri, hvor de har en stor erfaring med at vaske arbejdstøj.

Ofte er vaskerier familievirksomheder, der er blevet nedarvet gennem generationer. Disse virksomheder har ofte mange års erfaring med at vaske tøj og derfor også en stor viden om feltet. Derudover har de yngre generationer ofte tilegnet sig en stor viden om det nyeste inden for vask. Som for eksempel hvordan man vasker på den mest skånsomme måde for miljøet.

Derfor er et familieejet vaskeri med mange år på bagen som udgangspunkt et kvalitetsstempel.

Vælg et bæredygtigt vaskeri

Som virksomhedsejer gør du dig uden tvivl en masse overvejelser om, hvordan din virksomhed kan være bæredygtig. Det forventer dine kunder i øvrigt også, at du gør. Derfor bør du også vælge et vaskeri, der understøtter din vision om bæredygtighed.

Der er mange tiltag, som et vaskeri kan gøre, hvis det gerne vil være bæredygtigt. Blandt andet kan vaskeriet benytte sig af skånsomt og miljøvenligt vaskemiddel. Derudover kan vaskeriet også bruge maskiner med et lavt energiforbrug.

 

Derudover kan vaskeriet også tilbyde at både hente og aflevere vasketøjet for dig. På den måde har vaskeriet mulighed for at tilrettelægge en kørerute, hvor de afhenter vasketøj fra nærliggende virksomheder. Det betyder nemlig, at hvert enkelte virksomhed ikke skal have en bil ud at køre. I stedet er der kun én bil på vejen til det formål. Det sparer uden tvivl på brændstofforbruget i det lange løb.