Flere og flere virksomheder er nødt til at investere mere i deres IT systemer. IT fylder efterhånden ekstremt meget i virksomheder i dag, da stort set alt er koblet op på IT og de systemer der hører til både lønsystemer, HR systemer, produktion, logistik og økonomi.

Hvis man mangler en god leverandør kan man søge på forskellige platforme, men du kan også få mere lokalnyt her om de IT leverandører i dit lokalområde, der både gør det godt og som ville være en god leverandør til din virksomhed.

 

Det afhænger af størrelsen på virksomheden

Brugen af IT i virksomheder afhænger også af størrelsen på virksomheden, en del lidt ældre virksomheder, fra en ældre generation er måske ikke helt så up to date med alt hvad der har med IT at gøre. Dette betyder ikke at de slet ikke anvender IT, men alt er bare ikke så teknologibaseret, som det kan være i andre virksomheder.

 

Problemet med alt for meget IT i virksomheder i dag er, at det også kræver at man ved en del om IT og IT systemer. Når alt er koblet på IT og det mindste så går galt, så ’ligger’ hele virksomheden ned og alt kan gå i stå. Det dur ikke og kan være utroligt følsomt for mange virksomheder. Men det kan være situationen i dag for mange virksomheder og årsagen til at nogle vælger ikke at have alt koblet på IT, det være sig de ting, hvor de selv kan bestemme om det skal køre online eller ej.

 

Få en teknisk medarbejder

Når meget af en virksomheds opgaver kører gennem IT systemer, er det en god idé at have en eller flere IT kyndige medarbejdere, som kan finde ud af at se sig ud af problemerne, forstået på den måde at de kan lokalisere nogle af problemerne og de ved hvad der skal ordnes. Det er allerede et skridt i den rigtige retning, for så koster det mindre at få hjælp udefra.

 

Mange IT leverandører tager snildt 1000 kroner i timen for at blive ringet op og det er mange penge. Hvis man derfor har nogle interne ressourcer, som man kan benytte sig af, så bliver det alt andet lige noget billigere at få problemerne løst. Mange IT problemer tager ofte ikke så lang tid at løse, så det behøver ikke altid at tage flere timer, men hellere betale for en halv time hos en leverandør og spare resten fordi man selv kan løse noget af det.

 

IT er altså ikke noget, som du kommer udenom som virksomhed. Men der er mange forskellige måder at læse de forskellige udfordringer, som IT i virksomheden unægtelig giver. Hvad modellen er for dig, kan du dog kun selv vide.